Повернутися до новин
Академія презентувала систему інтерактивних мультимедійних систем Cubic PRISim

Представники Академії патрульної поліції взяли участь у тренінгу для співробітників кадрового забезпечення поліції Києва, де поділились досвідом та презентували систему Cubic PRISim. Ця система працює в двох режимах: мультимедійний тир та інтерактивна система моделювання ситуацій та прийняття рішень. Система Cubic PRISim активно використовується в Академії на заняттях з Тактичної підготовки та Вогневої підготовки.

Такі системи активно використовуються в багатьох країнах світу, але саме Україна і саме Академія єдина, хто самостійно створює контент для цих систем у Європі. При чому спеціалісти Академії самостійно забезпечують повний цикл створення контенту: розробка сценарію, відеозйомка сцен, монтаж відео, озвучування відеоконтенту, програмування активних сцен та адаптація матеріалу для системи Cubic PRISim.

Старший викладач циклу Тактичної та фізичної підготовки Сергій Лук’янов, начальник відділення інформаційно-технічного забезпечення та зв’язку Андрій Тоневицький та інженер-програміст Володимир Рибачик розповіли учасникам заходу про досвід використання Cubic PRISim в Академії, продемонстрували можливості системи та познайомили учасників з сценарієм власної розробки «Розбійний напад».

Крім того, всі бажаючи учасники заходу мали нагоду спробувати свої сили як у режимі мультимедійного тиру так і режимі моделювання ситуацій та прийняття рішень спробувавши пройти сценарій "Активний стрілець із заручником".

Для інформації: в Академії наразі є дві стаціонарних системи Cubic PRISim та одна портативна. Портативний варіант дозволяє швидко, на протязі 5 хвилин, розгорнути систему та провести заняття майже на будь який локації.