Повернутися до новин
АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ НАЛАГОДЖУЄ СПІВПРАЦЮ З ПОСОЛЬСТВОМ ЧЕСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ В УКРАЇНІ

Налагодження контактів для розширення напрямків роботи Академії патрульної поліції, подальшої співпраці та обміну досвідом із новими партнерами. Це основні цілі зустрічі, що пройшла у Посольстві Чеської Республіки в Україні. Начальник Академії Вадим Лісничук обговорив можливі подальші напрямки співпраці із Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Радеком Матулою та аташе Поліції Чеської Республіки Войтєхом Кідлесом. Зокрема, йшлося про порівняння ефективності навчання в Україні та Чехії. А ще – перспективні напрямки підготовки поліцейських. Серед них:

✅контраварійне водіння;

✅домедична підготовка;

✅підготовка поліції для роботи на автобанах.

За понад три роки роботи Академія патрульної поліції вибудувала міцні партнерські стосунки з партнерами з Канади та Сполучених Штатів. І ми налаштовані розширювати співпрацю та налагоджувати партнерство з однодумцями з різних країн. Зустріч із Посольством Чеської Республіки в Україні пройшла дуже позитивно і показала спільний інтерес та налаштованість на результат.

Дякуємо за зацікавленість і конструктив! Чекаємо в гості, аби показати, що являє собою Академія патрульної поліції. Віримо, що спільними зусиллями зуміємо налагодити продуктивну, ефективну та взаємовигідну співпрацю зі схожими установами в Чеській Республіці. І обмінятись найкращим досвідом для підготовки поліцейських нової генерації!