Повернутися до новин
НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ ПРИСЯГНУЛИ 18 ВИПУСКНИКІВ 37 ПОТОКУ СЛУХАЧІВ

Одна з найкамерніших церемоній випуску слухачів відбулась в Академії патрульної поліції. На вірність українському народові присягнули 18 випускників. Це – поліцейські сектору реагування патрульної поліції. Вони нестимуть службу в Головних управліннях Національної поліції Рівненської, Хмельницької, Волинської та Чернігівської областей.

Серед сьогоднішніх випускників – єдина дівчина у групі СРПП-12, Олена Ющенко. Вона – заступник командира групи, відмінник професійної та загальноправової підготовки, кращий випускник свого потоку. У своїй фінальній промові Олена відзначила: «Ще ніби вчора ми проходили конкурс, а вже сьогодні ми поліцейські. Приємно те, що нас об’єднує вибір - вибір бути правоохоронцем, вибір бути кращим, рухатися вперед, бажання розвиватися, змінюватися та змінювати, служити і захищати»

Церемонія випуску пройшла без запрошених гостей і з дотриманням усіх карантинних обмежень. Випускники 37го потоку попрощались з Академією у тісному, майже родинному колі. Віримо, що пам’ять про 6 місяців підготовки, проведені тут, залишиться із ними назавжди. Так само, як і три принципи Академії – чесність, професіоналізм та самовідданість!