Повернутися до новин
АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВИБОРОЛА ПРЕСТИЖНУ ОСВІТНЮ НАГОРОДУ

Новина, якою неможливо не поділитися! Академія патрульної поліції здобула Гран-прі виставки «Сучасні заклади освіти-2021». Відзначимо, що загалом на перемогу у різних номінаціях претендували 583 учасники!

Це вже третя нагорода нашої державної установи. Цього разу Академія отримала звання «Лідер професійної (професійно-технічної) освіти України».

Дванадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» - одна з найголовніших подій освітньої галузі України. Її відзнака – визнання наполегливої спільної роботи команди Академії патрульної поліції. Ця нагорода займе почесне місце у скарбниці досягнень Академії. І мотивуватиме команду вдосконалюватись і прагнути більшого!

Виставка «Сучасні заклади освіти» стартувала 26 травня у столичному Палаці Спорту і триватиме три дні. Для відвідувачів Академії патрульної поліції з Києва, Рівного та Кривого Рогу презентують свої напрацювання та проводять майстер-класи. Так, глядачі можуть дізнатися про тактику самозахисту, домедичну та вогневу підготовку. І, понад те, - спробувати повторити побачене.

Сучасні заклади освіти-2021. Гран-прі.