Повернутися до новин
КОМАНДА АКАДЕМІЇ НАВЧАЄТЬСЯ ПРОТИСТОЯТИ КОРУПЦІЇ

Виявляти та попереджати прояви корупції, а ще – визначати й дотримуватися доброчесності, навчалися працівники Академії патрульної поліції. Сьогодні для них пройшло пізнавальне заняття на цю тему. Зустріч присвятили міжнародному дню боротьби проти корупції. Його відзначають саме 9 грудня. І цей день фіналізує тиждень заходів, присвячених попереджанню та викоріненню недоброчесності, хабарництва, конфлікту інтересів та інших негативних проявів.

Старший інспектор із запобігання корупціїї Людмила Ковалишена наголосила, що в Академії постійно ведеться робота у цьому напрямку. А колектив мав змогу перевірити свої знання під час тестувань і обговорень.

Друзі, нагадуємо, що доброчесність – визначальна риса нової України. І в ній не має бути місця корупції. Тож, ви маєте можливість повідомляти про можливі факти корупційних або пов'язаних з корупцією правопорушень та інших порушень Закону України "Про запобігання корупції" через телефонну лінію 044-299-01-83. Або засобами електроного зв'язку info.corruption.app@polis.gov.ua або на stopkor.app@gmail.com .