Повернутися до новин
«ПАТРІОТИЧНА КУХНЯ» АКАДЕМІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ: ПРЕЗЕНТУЄМО ДОСВІД І ДОСЯГНЕННЯ

Професійна освіта може й має бути сучасною та креативною! Раз-у-раз це доводить своєю роботою Академія патрульної поліції. Про наш нон-стоп розвиток ми завжди охоче розповідаємо гостям нашого закладу освіти та колегам. Цього разу на гостину приймали фахівців Директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України на чолі з генеральною директоркою Іриною Шумік. Для них відкрила свої двері Інтерактивна ресторація «Патріотична кухня». Цікаво дізнатися, що в меню? Читайте далі

Цього разу знайомство із досвідом та досягненнями Академії патрульної поліції провели у незвичному форматі – презентували у вигляді своєрідних «смаколиків». Під час «сніданку», «обіду», «вечері» та різних «перекусів» гості дізнавалися про традиції патріотичного виховання, стройовий вишкіл та дисципліну в Академії. Також пройшли майстер-клас з тактичної медицини, інтерактивне заняття з безпеки поводження з вибухонебезпечними предметами та різні види тренувань на симуляторах і в інтерактивних приміщеннях. А ще – опанували реабілітаційні вправи для емоційного відновлення та провели мозковий штурм щодо розвитку компетентностей викладачів предмету «Захист України».

Сподіваємось, гості залишилися «ситі» такою корисною й «поживною» інформацією.

Команда Академії патрульної поліції завжди готова поділитися «найсмачнішим» досвідом і напрацьованими «рецептами» навчання. Аби українська освіта смакувала усім!