Повернутися до новин
АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ БЕРЕ УЧАСТЬ В МІЖНАРОДНІЙ ПОЛІЦЕЙСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

Академія патрульної поліції знову звучить на світовій поліцейській арені!

Досвідом підготовки поліцейських в умовах спочатку пандемії, потому – повномасштабного вторгнення, наша команда ділиться на міжнародній виставці у США. Конференція інструкторів підрозділів поліції ILEETA вдвадцяте відбувається у місті Сент-Луїс, штат Міссурі. Це масштабний захід для поліцейської спільноти. Учасники спілкуються з колегами з різних країн, обмінюються знаннями й опановують нові.

Академія патрульної поліції, Криворізька Академія патрульної поліції, Рівненська Академія патрульної поліції та Департамент патрульної поліції разом представляють країну на міжнародному рівні. Всі результати, які демонструє українська делегація - результат об’єднання зусиль та спільної наполегливої праці і підтримки.

Український досвід поліцейської освіти в умовах повномасштабної війни – в центрі уваги. Учасники конференції цікавляться, як нам вдається не припиняти підготовку здобувачів освіти, багато питань про формати навчання. Колеги-поліцейські зворушені незламністю українців й підтримують наше прагнення перемоги.

Академію патрульної поліції представляють перший заступник начальника Тарас Тимошенко, заступник начальника курсу Вадим Шпак та викладач циклу тактико-фізичної підготовки Дмитро Беденко. Наші колеги презентують напрацювання усієї команди Академії. А ще – переймають досвід навчальних закладів Сполучених штатів та знайомляться з новинками у підготовці поліцейських.

Детальніше про виступ нашої делегації та огляд виставки засобів і технологій для навчання та роботи поліції – розкажемо у наступних публікаціях.