Повернутися до новин
У ШОСТУ РІЧНИЦЮ АКАДЕМІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВІДБУВСЯ ВИПУСК 54 ПОТОКУ СЛУХАЧІВ

96 поліцейських секторів реагування патрульної поліції та підрозділів забезпечення відсьогодні підсилять управління Національної поліції у Вінницькій, Кіровоградській, Одеській, Сумській, Черкаській та Чернівецький областях. «Радий вітати вас в нашій великій поліцейській сім’ї. У нас багато підрозділів, але ми всі – одна Національна поліція України. Хочу, щоб ви пам’ятали і розуміли це» - звернувся до випускників т.в.о. Голови Національної поліції Іван Вигівський. Він нагадав хлопцям і дівчатам про відповідальність перед українським народом та вручив їм поліцейські жетони.

В умовах повномасштабного вторгнення церемонії випуску в Академії – це не пишні свята. З повагою і вдячністю ми вшановуємо всіх українських героїв, що боронять Батьківщину від агресора. І завдяки яким ми маємо змогу продовжувати готувати нових поліцейських, які теж стануть на захист безпеки наших міст. Зокрема, зведені загони Національної поліції, які несуть службу на сході країни, підписали символічний державний стяг. Його очільник відомства передав керівнику відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Еріку Паґнеру. З подякою американському народу за підтримку українських правоохоронців.

А викладачів Академії нагородили за зразкове виконання службових обов’язків під час умов військового стану та вагомий внесок у справу організації відсічі та стримування повномасштабної збройної агресії. П’ятеро наших колег отримали відомчу заохочувальну відзнаку Національної поліції України – нагрудний знак «Знак Пошани». Ще двом присвоєно спеціальні звання поліції. Пишаємось і дякуємо за службу! Нашим випускникам є, на кого рівнятися і з кого брати приклад!

Після шести місяців напруженої підготовки до церемонії випуску дійшли не всі здобувачі освіти. Хтось здався, не витримавши складностей, хтось обов’язково спробує свої сили ще раз і таки отримає поліцейський жетон. А кращих з кращих вже сьогодні горді назвати своїми колегами! В добру путь! Залишайтесь завжди Гідні Довіри!