Повернутися до новин
ПРИСЯГНУЛИ НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ: ЦЕРЕМОНІЯ ВИПУСКУ 57 ПОТОКУ

Одна з найкамерніших церемоній випуску пройшла сьогодні в Академії патрульної поліції. Поліцейські жетони отримали 16 здобувачів освіти.

Піврічну підготовку завершив вже 57й потік. Цього разу це поліцейські сектору реагування патрульної поліції. Вони підсилять управління Національної поліції різних областей України. А сьогодні востаннє відчували себе слухачами Академії.

Церемонія випуску під час війни в Україні – це щемка церемонія, коли нові поліцейські вшановують полеглих колег, виконують Державний Гімн, складають присягу на вірність українському народові. А їхні родичі та близькі, які боронять країну у лавах військовослужбовців та правоохоронців, вручають їм поліцейські жетони. Один із них – батько випускниці Аліни Гайдайчук. Олександр Петрович нині реабілітується після важкого поранення в боях під Бахмутом. Його побажання сьогоднішнім випускникам: жити своєю професією та з гідністю тримати поліцейський стрій.

Вітаємо випускників з новим етапом їхнього життя! За 6 місяців підготовки викладачі та курсові передавали їм якнайбільше корисних знань та навичок. Прийшов час використовувати їх на практиці. В добру путь!