Повернутися до новин
ІСТОРІЯ АКАДЕМІЇ НА КНИЖКОВИХ СТОРІНКАХ: АВТОРИ ПРЕЗЕНТУВАЛИ «ТРАДИЦІЇ ТА СИМВОЛІКУ АКАДЕМІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ»

Нарукавні та нагрудні знаки, приміщення Академії «до і після», перші церемонії випусків, робота викладачів у карантинні часи, тактичні відпрацювання і багато іншого… Історія Академії патрульної поліції закарбувалась на сторінках унікального видання. «Традиції та символіка Академії патрульної поліції» - книга Михайла Александрова, Андрія Тоневицького, Володимира та Віталія Олійників. Її присвятили п’ятій річниці Академії патрульної поліції.

Як і чим жила Академія від моменту створення у 2017 році – можна побачити на сторінках видання. Звісно, якщо пощастить – бо наклад обмежений сотнею екземплярів. Кожен – з унікальним порядковим номером. Тож, це дійсно унікальна й кропітка робота.

Випускники й працівники Академії можуть знайти себе на фотографіях у книзі. А ті, хто тільки знайомиться з Академією – дізнатись про нашу історію та традиції. Про ідею створення книги та роботу над нею автори розповіли слухачам Академії під час презентації. Один із примірників подарували нашій бібліотеці. Тож, запрошуємо колег і здобувачів освіти пригадати всі сходинки становлення Академії. Та вже починаємо напрацьовувати новий матеріал для майбутніх видань. Історія нової української поліції починається з нас!