Повернутися до новин
«ДОБРОЧЕСНА ПОЛІЦІЯ»: АКАДЕМІЯ ЗАПРЕМ’ЄРИЛА НАВЧАЛЬНИЙ КУРС РАЗОМ З НАЗК

Агов, теперішні та майбутні поліцейські! Корисна інформація для вас: стартувала реєстрація на новий онлайн-курс «Доброчесна поліція»!

Разом із партнерами ми переконані, що етична поведінка та високі стандарти доброчесності важливі для всіх: правоохоронців, публічних службовців, громадян. Необхідність дотримання законів та моральних принципів, відповідальності за свої дії, обізнаність про свої права та обов'язки – запорука правової держави. Всі разом ми маємо спрямовувати зусилля на подолання корупції, формування та сприяння розбудові доброчесного суспільства, де всі вчинки ґрунтуються на верховенстві закону та людяності.

А тепер – докладніше про курс. Він дозволяє отримати знання та практичні навички, які допоможуть ефективно протистояти корупції та втілювати доброчесні стандарти у роботі поліцейського. Ви зануритесь у теоретичні аспекти доброчесності, вивчите методи запобігання корупції та розв'язання моральних дилем.

Відеолекції, тести та інтерактивні завдання допоможуть глибоко зануритись у тему. А онлайн-формат дозволяє навчатися у зручному темпі в будь-який час. Реєструйтесь, щоб розширити свої горизонти та отримати нові знання з ключових тем курсу:

· Доброчесність: розуміння поняття та його нормативно-правові засади;

· Особливості запобігання корупції та забезпечення доброчесності для представників поліції;

· Переваги обрання доброчесного шляху для представників поліції;

· Моральні дилеми поліції.

Курс «Доброчесна поліція» розроблений Національним агентством з питань запобігання корупції в партнерстві з Національною поліцією України та Академією патрульної поліції.

Переходьте за посиланням cutt.ly/MwkZnn46 та навчайтеся разом з нами!