Повернутися до новин
ТИЖДЕНЬ ЦИКЛУ ТАКТИКО-ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ: ЯК ЦЕ БУЛО

Найдрайвовіший цикл Академії відкриває свої секрети! Майстер-класи, відкриті заняття, спортивні воркшопи та змагання - команда тактико-фізичної підготовки провела для колег та здобувачів освіти корисні та видовищні навчання. Усе – в межах предметного тижня. Як це було – дивіться у фотогалереї. А ми розповідаємо подробиці.

Стартував тиждень майстер-класом із тактики самозахисту. Викладач циклу Олексій Білоус розповів колегам про больові прийоми. А ще – познайомив із використанням спецзасобів.

Далі – більше. Запрошений гість з Управління патрульної поліції в м. Києві Артем Кащук провів воркшоп з бразильського джиу-джитсу. Артем має пурпуровий пасок з цього виду єдиноборства. Тож, тренування із ним – чудова нагода для наших викладачів прокачати свої скіли.

А вже наступного дня викладачі циклу зібрались на інструкторсько-методичне заняття. Топовий боєць зі змішаних єдиноборств, діючий нацгвардієць Андрій Кучеренко навчав наших спортсменів кидкам та збиванням.

Фінішував методичний тиждень відкритим заняттям з фізичної підготовки. Його провів старший викладач циклу Артем Янчук.

Корисний та насичений тиждень, чи не так? Навздогін анонсуємо відео змагань з професійної майстерності наших здобувачів освіти. Це точно треба буде побачити! А вже з понеділка естафету переймає цикл професійно-теоретичної підготовки.