Повернутися до новин
ВИХІД В ОДНОСТРОЇ ТА ВРУЧЕННЯ ШЕВРОНІВ – УРОЧИСТІ ПОДІЇ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

Більше, ніж просто уніформа. Поліцейський однострій – надважливий елемент ідентифікації для кожного правоохоронця. Тож, і день, коли вони вдягають її вперше – особливий і пам’ятний. Це ще одна декларація, що вони обрали роботу поліцейського не як професію, а як стиль життя. Це відчули на собі слухачі 64 потоку. Для них пройшла церемонія першого виходу в однострої.

П’ять груп здобувачів освіти крокували плацом Академії під оплески колег та настанови керівництва Академії. Цей морозний ранок має лишитись для них нагадуванням про важливість берегти однострій у чистоті. Це означає, й дбати про його зовнішній вигляд й завжди залишатись чистим у своїх думках та намірах. А новеньку форму командирів груп відтепер прикрашає ще й червона стрічка на плечі. Як нагадування про відповідальність не тільки про себе, а й товаришів.

Цей етап вже пройшли здобувачі освіти 61 потоку. Наступний етап для них – отримання нарукавного знаку Академії. Групи ПП-193, ПП-194 та ПП-195 успішно склали іспит на носіння шеврону. І на ранковому шикуванні стали його гордими володарями.

Такі події дуже символічні для наших слухачів. Нехай вони й надалі мотивують і надихають!