Повернутися до новин
МЕТОДИЧНІ ТИЖНІ В АКАДЕМІЇ: ДОСВІДОМ ДІЛИТЬСЯ ЦИКЛ ПРОФЕСІЙНО-ТЕОРЕТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ

Пізнавальний, корисний та сповнений нової інформації – в Академії фінішує тиждень циклу професійно-теоретичної підготовки. Він був насичений зустрічами з професіоналами у різних напрямках, виїзними екскурсіями, дискусіями та лекціями. І не тільки! Розповідаємо про все по черзі!

Стартував методичний тиждень з юридичної вікторини. Викладачі циклу провели її для наших здобувачів освіти. Інтелектуальні командні змагання – те, що треба, аби перевірити свої знання та покращити їх. А дипломи й заохочення стануть приємним закріпленням отриманої інформації.

Ми вже розповідали, як наші слухачі знайомились з роботою Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Ще одну виїзну екскурсію для них організували до урочища Бабин Яр, аби вшанувати жертв тамтешньої страшної трагедії.

Тиждень циклу професійно-теоретичної підготовки проводиться одночасно із Всеукраїнською акцією «16 днів проти насильства». Тож цю тему також не оминули на наших заходах. Викладачі циклу розповіли про запобігання насильству київським школярам. Просвітницьке заняття «Світ без насильства очима дітей» провели для старшокласників ЗЗСО № 187.

А як патрульним реагувати на випадки домашнього насильства розповіла запрошена гостя. Світлана Керничишина – поліцейська Управління патрульної поліції у м. Києві. Вона поділилась власним досвідом реагування на такі виклики з нашими здобувачами.

Такі гостьові лекції - чудова нагода напряму поставити питання діючим професіоналам, більше дізнатись про їхні підходи та методи роботи. Це доводять усі зустрічі у межах предметного тижня! Так, майбутні поліцейські дізнавались про особливості проведення оглядів на стан сп’яніння водіїв у закладах охорони здоров’я. Про це розповіли представники Київської міської наркологічної клінічної лікарні «Соціотерапія» Гела Каландія та Надія Малікіна.

А запрошеному гостю, адвокату Євгену Бреусу вдячні за плідну дискусію щодо участі захисника під час затримання особи за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень. Євген Вікторович розповів слухачам про прорахунки у діяльності патрульних поліцейських, що призводять до скасування прийнятих ними рішень.

Дякуємо команді циклу за такий активний та насичений тиждень! Професійно-теоретична підготовка – це основа становлення поліцейських. І наші викладачі чудово знають, як зробити її цікавою та корисною!