Повернутися до новин
ПРИСЯГУ НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ СКЛАЛИ ЗДОБУВАЧІ ОСВІТИ 60ГО ПОТОКУ

98 нових не просто поліцейських, а й захисників. В Академії патрульної поліції пройшов вже 60й випуск здобувачів освіти. Присягу на вірність українському народові склали патрульні Вінницької, Полтавської, Сумської, Черкаської, Чернігівської, Київської областей та міста Києва.

«Ваш випуск, як і кожен, починаючи з першого – важливий. Так само, як важливі всі до вас та після. Сьогодні ви приєднуєтесь до великої родини Патрульної поліції, яка вже налічує 16,5 тисяч особового складу. І надалі зростатиме. Повертайтесь з кожного завдання цілими та неушкодженими» - звернувся до випускників перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Також випускників привітали заступниця директора НАБУ Поліна Лисенко та керівниця відділу навчання публічних службовців НАЗК Надія Ковальська. Представники посольства Франції в Україні долучились до церемонії вручення поліцейських жетонів. А командири груп відзначили у своїх промовах, що за 6 місяців підготовки стали більше, ніж просто групою.

Цей передноворічний випуск був дуже особливим. Було багато урочистого і багато щемкого. Багато любові і трошки сліз. Було спільне виконання легендарного «Щедрика» і вшанування українських Героїв. Цей день був різним, як і усе поліцейське життя. Головне, аби на шляху служби випускники не забували три принципи Академії: чесність, професіоналізм, самовідданість!