Повернутися до новин
В Академії патрульної поліції пройшов семінар-тренінг для керівників підрозділів превентивної діяльності головних управлінь Національної поліції України.

З 16 по 20 грудня в Академії патрульної поліції тривав семінар-тренінг для керівників підрозділів превентивної діяльності головних управлінь Національної поліції України. Під час тренінгу поліцейські зі всіх регіонів країни разом із експертами обговорили сучасні підходи у сфері протидії домашньому насильству та питання забезпечення публічної безпеки.

Лекції про міжнародні практики щодо протидії домашньому насильству та взаємодії з громадськістю провели програмний директор Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США Джон Монтаніо та його заступник Тім Яновік. Поліцейські обмінялися досвідом з питань забезпечення публічної безпеки та правопорядку під час проведення масових заходів.

Крім того старшим психологом Академії Ольгою Лобко проведено психологічне заняття з елементами тренінгу. Було обговорено найефективніші чинники, які сприяють покращенню стану психологічної атмосфери у колективах поліцейських.

По завершенню тренінгу заступник Голови Національної поліції Олександр Фацевич вручив учасникам відповідні сертифікати та побажав щоб знання отримані під час навчання сталися у нагоді.