Повернутися до новин
В Академії почалось навчання для 79 нових слухачів 26-го потоку

23 вересня 2019 року почалось навчання для 79 слухачів 26-го потоку (начальник курсу – старший лейтенант Віталій Овчинка). У цей же день відбулось знайомство майбутніх поліцейських з керівництвом Академії.

З вітаннями та побажаннями до слухачів звернулись заступник начальника Академії, капітан поліції Ірина Зелена, керівник стройового відділення, старший лейтенант Тарас Кравченко, начальники циклів, методичного відділення та відділення організації навчання Академії патрульної поліції.

Виступ начальника курсу

Першу прокачку на плацу для слухачів провів Тарас Кравченко. Він нагадав майбутнім поліцейським про три головні принципи Академії: Чесність, Професіоналізм, Самовідданість та вказав, що, коли слухач порушує ці засади, його подальша підготовка як поліцейського, стає неможливою.

"Чесного не купити! Професійного не одурити! Самовідданого не зламати!" – під кінець вигукнув начальник стройового відділення.

Цього тижня нових слухачів чекає знайомство один з одним, вибір командирів, заступників та «голосів» груп, ознайомчі лекції із психологом, після чого вони приступлять до навчання.

Наступного ж дня, 24 вересня, новий потік взяв участь у ранковому шикуванні на плацу.