Повернутися до новин
ГЕРОЯМ СЛАВА: АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВШАНУВАЛА ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ ТА ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ УКРАЇНИ

Сьогодні Академія патрульної поліції разом з усім українським народом вшановує пам’ять наших захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Схилити голови, вшанувати хвилиною мовчання та покласти квіти до меморіалу із тисячами фотографій полеглих за країну захисників здобувачі освіти вирішили на Михайлівській площі.

Рівно 10 років тому сотні українських воїнів у соняшникових полях під Іловайськом віддали свої життя за рідну країну. Відтоді соняхи для нас – символ мужності нації та нездоланності, яка відроджується скільки б її не намагалися знищити.

Нині чи не щохвилини ми втрачаємо найкращих синів і дочок української землі. Жертвуючи своїми життями, вони не дають окупантам відібрати нашу ідентичність та свободу.

Вони пішли на небо у битвах російсько-української війни заради тих, хто залишився на землі. Вічна пам'ять кожному і кожній… Слава Україні! Героям слава!