Повернутися до новин
Академія патрульної поліції перейшла на дистанційну форму роботи

Дотримуючись правил карантину, з 13 березня Академія патрульної поліції перейшла на дистанційну форму роботи. Понад 500 наших слухачів зараз удосконалюють знання онлайн. Це – перший досвід віддаленої роботи для команди Академії. Виклик, з яким ми гідно впорались.

Всі викладачі продовжують свою роботу. Тепер – дистанційно. Вони підготували і використовують:

✅Відеолекції та відеопрезентації ✅Онлайн та офлайн консультації ✅Вебінари та тестування ✅Практичні завдання для слухачів.

Для наочності викладачі записують відеоуроки. Весь навчальний контент розміщений на електронному порталі дистанційного навчання «Українська мережа поліцейських знань» на основі платформи MOODLE.

Наповнення цього порталу – результат спільної роботи Академії і наших іноземних партнерів - міжнародного Канадсько-українського проєкту розвитку поліції ( Canada-Ukraine Police Development Project CUPDP ) та Посольства Сполучених Штатів Америки ( U.S. Embassy Kyiv Ukraine ) Завдяки цій співпраці ми маємо змогу перенести будь-який формат навчання в онлайн. А це - зберігає безперервність первинної підготовки наших слухачів. Особливо зараз, у період карантину. За співпрацю та розуміння дякуємо також Головному Управлінню Національної поліції ( Національна поліція України ) та Департаменту патрульної поліції ( Патрульна поліція України ).

Долучитись до системи онлайн-навчання можуть і випускники Академії. Запрошуємо бажаючих оновити свої знання!

Норматив №2 Форт 17 Крупина А В v 2 H 264