Повернутися до новин
ПРАЦІВНИКИ АКАДЕМІЇ ОТРИМАЛИ ВІДЗНАКИ ДО ТРЕТЬОЇ РІЧНИЦІ

«Золото», «срібло» і «бронзу», а ще - особливі відзнаки і нагороди отримали працівники Академії до третьої річниці. Вітаємо колег із визнанням їхньої праці!

Так, золотою відзнакою дистанційного навчання «Gold digital» нагородили начальника циклу професійної підготовки Василя Чорнобровенка. Він зробив найбільший обсяг навчального контенту в межах підготовки з використанням дистанційних технологій навчання.

За якісно підготовлений дистанційний курс, який відвідали понад 1000 гостей, відзнаку «Silver digital» отримала Яніна Криштоп.

А от найбільший час онлайн, проведений на порталі у спілкуванні зі слухачами – у викладачки Галини Брульової. Вона володарка премії «Bronze digital».

Окремо відзначили переможців академічного конкурсу «Підручник поліцейського – 2020», які протягом року створювали навчальні посібники для слухачів. Тут першість виборола Яніна Криштоп за посібник «Антикорупційне законодавство». За друге місце відзначили Марію Альмес і її підручник «Основи адміністративно-юрисдикційної діяльності». І третій у цій номінації авторський колектив Станіслава Пеленського, Миколи Безсмертного, Романа Водоріза, Ігоря Шкоди та Андрія Шкурка. Вони розробили посібник «Удосконалення навичок керування автомобілем».

Також в Академії щороку нагороджують викладача року відзнакою «Відображення лідера». Цього разу її лауреатами стали Артем Янчук, Наталія Котляр, Дмитро Шмига та Микола Семенченко. А переміг у конкурсі Олександр Кашпуренко.

Була цьогоріч і спеціальна відзнака «За самовідданість». Її заслужив Іван Цигилик.

Вітаємо колег із заслуженими нагородами! Пишаємось кожним!