Повернутися до новин
АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВИПУСТИЛА 88 НОВИХ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ

«Не бійся падати – вчися вставати!» - це девіз однієї з п’яти груп, які сьогодні завершили підготовку в Академії патрульної поліції. 88 слухачів 32го потоку сьогодні присягнули на вірність українському народові. Півроку вони наполегливо вчились, перемагали самих себе та підтримували один одного. І тільки кращі з кращих подолали шлях до поліцейського жетона.

І весь цей шлях пройдений завдяки спільним зусиллям Міністерства Внутрішніх справ, Національної Поліції України та наших міжнародних партнерів, які допомагають у підготовці слухачів.

Нових поліцейських привітали голова Комітету з питань правоохоронної діяльності Верховної Ради України Денис Монастирський та заступник голови Комітету Максим Павлюк.

«Ви – надія на оновлення української поліції. Надія на довіру до української поліції. Щоразу, зустрічаючись із поліцейським, громадяни очікують від нього допомоги, розуміння, відповідної реакції. Нажаль, не завжди можна це побачити на українських теренах. І саме у цих рядах , - у ваших очах, у ваших наступних кроках ми бачимо цю надію» - зазначив Денис Монастирський.

Вітаємо всіх випускників! Ваші імена вже назавжди залишаться в історії Академії. Будьте щирими і наполегливими у своїй роботі, пам’ятайте все, чому вас навчали протягом 6 місяців. Завжди будьте гідними довіри. В добру путь!