Повернутися до новин
АКАДЕМІЮ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВІДВІДАЛИ ПРЕДСТАВНИКИ КОМІТЕТІВ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Запорука успіху й розвитку будь-якої справи й країни загалом – у тісній співпраці й прагненні досягнення мети. В цьому ми точно переконані в Академії патрульної поліції. Зокрема, вибудовуємо партнерство із законодавчою гілкою влади. Так, нещодавно Академію відвідали представники Верховної Ради України:

· ✅ Ольга Коваль – Народний депутат України, Голова підкомітету з питань професійно-технічної та фахової передвищої освіти в Комітеті Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій;

· ✅ Роман Костенко - Секретар Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Нагадаємо: минулого року Верховна Рада України прийняла законопроект 4139. Відповідно до нього Академії патрульної поліції набувають статусу закладів професійної (професійно-технічної) освіти зі специфічними умовами навчання. Ми вдячні профільним комітетам за пророблену роботу і увагу до цього питання.

Для нас це черговий крок вперед у розвитку Академії. Надалі – як навчального закладу. Від початку своєї роботи і повсякчас Академія патрульної поліції забезпечує первинну професійну підготовку поліцейських, яких вперше прийнято на службу. А також підвищення кваліфікації та окремі форми службової підготовки поліцейських. За час роботи команда Академії вже підготувала понад 2700 нових правоохоронців, які боронять мир і спокій українських міст. І все це – завдяки постійному налагодженні співпраці і підтримці усіх наших партнерів. Дякуємо за підтримку і віримо у подальше партнерство!