Повернутися до новин
ПІДГОТОВКУ В АКАДЕМІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ЗАВЕРШИЛИ 40 СЛУХАЧІВ 36 ПОТОКУ

Ще буквально вчора їх називали слухачами Академії патрульної поліції. Сьогодні – випускниками. А вже завтра з гордістю скажемо на них - колеги.

40 поліцейських присягнули на вірність українському народові. Це випускники груп ПП-122 та ПП-123 36го потоку слухачів. Вони нестимуть службу в шести Управліннях патрульної поліції.

Позаду у них – 6 місяців підготовки в Академії патрульної поліції. Попереду – нелегка, але цікава та насичена служба. Віримо, що у повсякденній роботі наші випускники ніколи не забуватимуть трьох принципів Академії – Чесність, професіоналізм, самовідданість!

Відсьогодні ми започаткували нову традицію церемоній випуску – залишати у рядах слухачів особливе місце. В пам’ять наших колег-правоохоронців, працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків. Це наша данина пошани справжнім поліцейським, чиє життя трагічно обірвалось під час несення служби. Але які назавжди незримо присутні у наших лавах. Випускники Академії патрульної поліції продовжуватимуть їхню справу – вірно служити українському народові. Віримо у вас! Не підведіть!