Повернутися до новин
В АКАДЕМІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВІДБУВСЯ ОНЛАЙН-ВИПУСК 49-ГО ПОТОКУ

В АКАДЕМІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВІДБУВСЯ ОНЛАЙН-ВИПУСК 49-ГО ПОТОКУ

Академія патрульної поліції впевнено рухається до ювілейного, 50го випуску слухачів. Цього разу ми попрощались із випускниками 49го набору. Це – 59 патрульних поліцейських з Київщини, Вінничини, Полтавщини, Сумщини, Черкащини, Черніговщини, Рівненщини та Києва.

В сучасних умовах воєнного часу церемонія проходила дистанційно, в онлайн-форматі. Перебуваючи з різних куточках країни, випускники разом виконали державний Гімн, вшанували хвилиною мовчання полеглих героїв та проголосили Присягу на вірність українському народові. А начальник Академії Вадим Лісничук символічно вручив їм поліцейський жетон.

До речі, це – перший випуск в Академії патрульної поліції у статусі Державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти. І таким він увійде в нашу історію. А ще – незламним і нескореним. Адже перед теперішніми поліцейськими стоять дуже непрості завдання, які вони виконують з честю і гідністю. Бажаємо випускникам безпечної служби! Пишаємося і чекаємо в гості в стінах Академії патрульної поліції після нашої Перемоги!