Повернутися до новин
В Академії патрульної поліції проведено зустріч керівництва Академії з представниками Посольства США в Україні та представницею уряду США.

Керівництвом Академії патрульної поліції проведено зустріч з Кейт Шпіла, Директором Департаменту у справах Європи та Азії Бюро з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань (INL) Державного департаменту США, Стефані Холмз, керівником відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні, Марі Крут, радником з реформ відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні, Діною Аба-Огли, заступником керівника відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні та Іваном Винниченком, координатором проекту відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні.

Під час зустрічі обговорили питання реформи правоохоронних органів в Україні, створення патрульної поліції та вимоги суспільства до якісної підготовки патрульних поліцейських.

Після чого начальник Академії патрульної поліції презентував діяльність Академії: розповів про унікальні традиції та основні принципи, якими пронизана та на яких будується уся діяльність Академії.

Продемонстрував умови навчання майбутніх поліцейських, новітнє обладнання, успіхи та передовий досвід у підготовці саме поліцейських нової генерації.

Академія отримала позитивні відгуки від членів делегації про досягнення та результати роботи.