Повернутися до новин
Викладач Академії патрульної поліції Дмитро Шмига опанував навчальний курс “Професійна підготовка експертів для психофізіологічного виявлення обману за допомогою поліграфу”

Базове навчання з проведення психофізіологічних досліджень з використанням поліграфа для співробітників правоохоронних органів України – завершилось!

Указане навчання було організовано відділом з правоохоронних питань Посольства США в Україні та Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США (INL).

Участь в ньому взяв викладач Академії патрульної поліції Дмитро Шмига, а також правоохоронці з Державної прикордонної служби, Служби судової охорони, Департаменту патрульної поліції та Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України.

Протягом чотирьох тижнів Дмитро здобував комплекс необхідних знань, навичок та практичних вмінь, опанував навчальний курс “Професійна підготовка експертів для психофізіологічного виявлення обману за допомогою поліграфу” та наприкінці отримав сертифікат Американського Міжнародного Інституту Поліграфа.

Навчальний курс проходив під наставництвом американських поліграфологів, професійних тренерів – Чака Слапскі та Роберта Фредеріка, що мають неабиякий досвід проведення тестувань на поліграфі в правоохоронній системі США. До речі, Чак Слапскі - директор Американського міжнародного інституту поліграфологічних досліджень, а в минулому – президент Американської асоціації поліграфологів!