Повернутися до новин
В ПАМ’ЯТЬ ПРО ЗАГИБЛИХ МАЙДАНІВЦІВ: АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВШАНУВАЛА ПОЛЕГЛИХ БОРЦІВ ЗА ІДЕАЛИ ДЕМОКРАТІЇ — ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Час плине. Біль не стиха. А пам’ять про їх подвиг буде жити вічно. Слухачі, викладачі та керівництво Академії долучились до церемоніалу вшанування розстріляних та смертельно ранених десять років тому учасників Революції Гідності. Сьогодні, 20 лютого, біля храму Архистратига Михаїла та Українських Новомучеників представники нашого закладу освіти схилили голови та поклали квіти на знак безмежної шани до Героїв Небесної Сотні.

107 людей різних національностей, віросповідання, освіти й віку за утвердження розвитку України, як демократичної європейської держави, заплатили власними життями. Протягом цих лютневих днів тоді, у 2014-му, Революція Гідності переживала свій найгарячіший і найкривавіший період. Кров за українську свободу, проте вже ріками, тече й сьогодні… Кров за українську свободу, проте вже нестримними ріками, тече й сьогодні… Боротьба триває! Неодмінно поборемо! Вистоїмо! Переможемо!