Повернутися до новин
ВІДСЬОГОДНІ – В ОДНОСТРОЇ: ЩЕ 116 СЛУХАЧІВ АКАДЕМІЇ ВПЕРШЕ ВИЙШЛИ НА ШИКУВАННЯ У ПОЛІЦЕЙСЬКІЙ ФОРМІ

Ранок на плацу Академії патрульної поліції розпочався із ще одного з традиційних ритуалів нашого закладу – першого виходу здобувачів освіти в поліцейському однострої. Цього дня так чекали 116 слухачів 66-го та 67-го потоків, адже це значить, що ці хлопці і дівчата зробили ще один крок назустріч великій родині поліцейських України.

«Бути поліцейським – це не професія, а стиль життя! Тож, носіть форму із гідністю та пам’ятайте непорушні принципи нашої Академії, які з першого дня навчання прищеплюють вам викладачі», – привітав слухачів та дав їм чітку настанову на майбутнє начальник Академії Вадим Лісничук.

Попереду ще багато випробувань, але те, із якою гордістю ви сьогодні пройшли урочистим маршем під оплески колег і з яким завзяттям вигукували девізи груп, – демонструє немало. У тому числі – і вашу віру у правильності обраного шляху.

Вітаємо з новим етапом у житті та ще одним подоланим бар’єром групи ПП-216, ПП-217, ПП-218, ПП-219 та ПП-220.Носіть із гідністю! Ця форма вирізнятиме вас серед інших, тож пам’ятайте: чесність – понад усе!