Повернутися до новин
ПОБАЧИТИ, ДЕ «НАРОДЖУЮТЬСЯ» НОВІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ = ДОПОМОГТИ ВІЙСЬКУ ДРОНАМИ: АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ОРГАНІЗУВАЛА ДВОДЕННУ БЛАГОДІЙНУ ЕКСКУРСІЮ ДЛЯ IT-КОМПАНІЇ EVO

Який він – один повноцінний день із життя майбутнього поліцейського? В яких умовах проходять підготовку слухачі Академії патрульної поліції? Які дисципліни вивчають хлопці та дівчата і які інноваційні методи навчання використовують викладачі-практики? Вичерпні відповіді на ці та інші питання отримали під час екскурсії до нашого закладу освіти працівники ІТ-компанії EVO.

Візит лідерів українського ecommerce-ринку до Академії став можливим завдяки благодійному аукціону, який свого часу і організувала компанія EVO. Тоді одним з лотів під час збору коштів на підтримку наших мужніх військових став сертифікат-запрошення на екскурсію до Академії патрульної поліції, який пішов з молотка за 210 000 гривень.

Тож, протягом двох днів у стінах Академії команди-переможниці з числа айтішників приміряли на себе роль слухачів і на власні очі бачили, як загартовують майбутніх поліцейських. Наші друзі занурилися у процес надання першої домедичної допомоги; опановували тактичні прийоми затримання правопорушників; із точки зору правового поля розбирали ситуації, з якими щоденно на вулицях українських міст зіштовхується поліція; перевіряли особисті навички контраварійного водіння та власні знання про те, як діяти в екстремальній ситуації під час зімітованої ДТП й перекидання автівки на дах; і звісно ж, з досвідченими інструкторами з вогневої підготовки побували на практичних заняттях у всіх мультимедійних тирах нашого закладу.

«Це було чудово, ми отримали багато позитивних емоцій. Особливо приємно спостерігати за працівниками Академії. Позитивно налаштованими, врівноваженими, захопленими своєю справою! У кожному з них відчувається гордість за те, чим вони займаються. Це показник тих змін, яких ви прагнете і які стали рушійною силою проєкту», – поділилися враженнями від екскурсії представники компанії EVO.

До слова, це вже вчетверте, як Академія взяла участь у благодійних івентах, що організовує IT-компанія EVO. А це значить, що на фронт полетіли ще декілька таких необхідних у боротьбі із ворогом для наших захисників «залізних пташок».

Впевнені, далі – більше! Бо до Перемоги – тільки гуртом!!