Повернутися до новин
ВІДЗАВТРА – НА ВАРТІ СПОКОЮ І ПОРЯДКУ: АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ПІДГОТУВАЛА ДО НЕСЕННЯ СЛУЖБИ ЩЕ ОДИН КУРС СЛУХАЧІВ

«У своїй хаті – своя правда, і сила, і воля!»: відсьогодні цей девіз групи ПП-216 назавжди залишається у стінах та в історії Академії, адже ще 19 наших випускників вже приєднуються до великої родини страж порядку України

Це значить, що 66-й курс здобувачів освіти нашого закладу збільшив кількість поліцейських в українських містах, що пройшли професійну підготовку саме у нашій Академії, до числа 4 948!

Ці 16 хлопців і троє дівчат протягом піврічного навчання чи не щодня доводили, що вони дійсно «Гідні довіри!». Група ПП-216 стала без перебільшення унікальною. Чого тільки варте те, що 5 місяців поспіль вона визнавалась кращою за рейтингом серед інших.

«Я вдячна вам за те, що в такий складний час ви свідомо обрали шлях поліцейського! Живіть усвідомлено, працюйте відповідально, бережіть себе та напарника. Думайте! Бо ваші вчинки і думки сьогодні – це ваша доля завтра. Не робіть того, що суперечить закону та вашій совісті. Прагніть стати кращими та не зупиняйтесь на досягнутому!», - звернулась до випускників начальник циклу професійно-теоретичної підготовки Яна Колосніченко, яка за результатами слухацького опитування цього разу стала найкращим викладачем на курсі.

Серед випускників найвищі відзнаки Академії – «Срібну» та «Золоту» за відмінні показники в навчанні отримали Бойко Віталій та Немерський Владислав. «Золотий» випускник 66-го потоку під час урочистої промови, звертаючись до курсових, викладачів, тренерів та керівництва Академії, сказав: «Стоячи перед вами, я відчуваю величезну гордість та вдячність за цей момент. Обіцяємо вірно служити, дотримуючись вищих стандартів професійної поведінки і захищаючи права і свободи наших громадян!»

Відзавтра вже колишні слухачі групи ПП-216 поповнять екіпажі патрульних поліцейських у Чернівецькому, Хмельницькому, Житомирському, Черкаському та Рівненському УПП. Вітаємо наших випускників із новим етапом у житті. Віримо, що ви ані на хвилину не забудете про три найголовніші принципи нашої Академії: чесність, професіоналізм, самовідданість.

«Будьте чесними! По відношенню до себе та до свого вибору. Будьте професіоналами своєї справи та пам’ятайте: такими випадково не стають, тому завжди самовдосконалюйтесь! Залишайтесь самовідданими. Службі та народові! Я гордий сьогодні кожного з вас по праву назвати поліцейським!», - підсумував начальник Академії Вадим Лісничук.