Повернутися до новин
ІЗ ЗАНЯТТЯМИ ВІД ДОСВІДЧЕНИХ СПЕЦІАЛІСТІВ ТА ВИЇЗНИМИ ЕКСКУРСІЯМИ В АКАДЕМІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ ЦИКЛУ ПРОФЕСІЙНО-ТЕОРЕТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ

Стартував методичний тиждень з юридичної вікторини. Головною її метою було проведення інтелектуального командного змагання з ціллю перевірити знання слухачів та покращити їх.Крім того, у групі, що здобуває знання за технологією проблемно-орієнтовного навчання, організували відкрите заняття, під час якого розглянули основну проблему модуля – вчинення крадіжки та незаконне зберігання наркотичних засобів.

Наступними заходами для слухачів стали гостьові лекції. Одну з таких на тему: «Особливості дій поліцейського щодо збереження слідової інформації на місці події» провів старший спеціаліст-криміналіст сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Дарницького УП ГУНП. А іншу щодо теми оформлення поліцейськими матеріалів у справах про адміністративні правопорушення – інспектор відділу розшуку та матеріалів ДТП УПП в місті Києві. Зокрема, під час цієї зустрічі зі здобувачами освіти розбирались і прорахунки у діяльності патрульних поліцейських, що призводять до скасування прийнятих ними рішень. Вже підтвердженим фактом є те, що такі лекції – чудова нагода для здобувачів освіти напряму поставити питання діючим професіоналам, більше дізнатись про їхні підходи та методи роботи.