Повернутися до новин
ВИПУСК-67: КІЛЬКІСТЬ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ, ЯКИХ ПІДГОТУВАЛА АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ПЕРЕТНУЛА ПОЗНАЧКУ У 5 000

Поповнив потужний список українських страж порядку 67 курс випускників нашого закладу. Це ще +78 чесних, професійних та самовідданих патрульних, які охоронятимуть наших громадян, їх спокій та закон і порядок на вулицях міст України.

Від завтра ці 65 молодих чоловіків та 13 дівчат підсилять колег у Київській, Дніпропетровській, Запорізькій, Одеській, Харківській, Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Полтавській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях.

«Кожен з вас тепер – це світло маяка, яке буде вести наше суспільство до справедливості і безпеки. Ви – хранителі спокою, захисники порядку, герої нашого часу. Його машина перенесе вас через роки служби і ви будете з гордістю згадувати цей день та момент, коли ви вперше одягли форму патрульного поліцейського. Нехай цей спогад буде вашим натхненням, вашою опорою в складні моменти. Нехай ваша служба буде сповнена гордості та честі!», - привітав із завершенням навчання випускників заступник начальника Академії Павло Кулішенко.

Вітаємо! І усією великою родиною Академії звертаємось до вас ще раз, вже колишні слухачі груп ПП-217, ПП-218, ПП-219 та ПП-220. Ви довели викладачам та тренерам, що гідні довіри.

Тепер – час довести це народові, своїм майбутнім напарникам та самим собі. Адже з того моменту, як командири ваших груп сьогодні передали вимпели Першому заступнику начальника Академії Тарасу Тимошенко, вашим девізом 24/7 має залишатися сакральна фраза: «Служити та захищати!»