Повернутися до новин
ДЛЯ СЛУХАЧІВ АКАДЕМІЇ ОРГАНІЗУВАЛИ ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ІВЕНТ З ПИТАНЬ ГЕНДЕРНИХ СТЕРЕОТИПІВ

Булінг, кібербулінг, залякування, погрози, кіберпереслідування, насильство в житті та мережі… Чому це все не ок і що із цим робити – вже точно знають здобувачі освіти Академії патрульної поліції. Адже для них організували просвітницький івент, тематикою якого стали питання гендерних стереотипів та гендерно-зумовленого насилля онлайн.

Лекторкою заходу для наших слухачів стала головна спеціалістка відділу розвитку цифрових навичок управління розвитку цифрових навичок та цифровізації освіти Міністерства цифрової трансформації України Ярослава Дьо.

Крім спілкування наживо із групами ПП-221, ПП-223, ПП-224, ПП-225, ПП-226, ПП-227, ПП-228, ПП-229, пані Ярослава презентувала аудиторії освітній серіал, який свого часу створили з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки благодійного фонду «Клуб Добродіїв» та міжнародної гуманітарної організації Plan International. В ньому розкриваються питання ключових ризиків, які можуть трапитися з підлітками в реальному житті та мережі, і протидії їм.

Варто зазначити, що нині в Академії патрульної поліції діє робоча група, що за підтримки фахівців займається аналізом гендерного аудиту аудиту. Все для того, аби оцінити стан дотримання принципу гендерної рівності в усіх сферах діяльності закладу.