Повернутися до новин
АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВІДЗНАЧАЄ СЬОМУ РІЧНИЦЮ З МОМЕНТУ СТВОРЕННЯ

7 років чесності, професіоналізму та самовідданості! Саме стільки часу минуло із дня заснування унікальної Академії, яка готує тих, хто вірно служить українському народові.

За цей час ми встигли пройти шлях від установи до унікального в Україні і авторитетного у світі навчального закладу. За цей час ми підготували більше 5 000 гідних довіри поліцейських, які сумлінно несуть службу у різних куточках країни. За цей час спільними зусиллями МВС, Національної поліції, закордонних партнерів, наших викладачів, інструкторів та абсолютно кожного працівника Академії ми суттєво змінили уявлення про професійно-технічну освіту.

Тож, з нагоди дня народження Академії у її стінах пройшли невеликі урочистості. Зокрема, під час заходу керівництво Академії патрульної поліції відзначило працівників подяками за невпинне дотримання трьох головних академічних принципів – чесності, самовідданості та професіоналізму, а також за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, особисті здобутки в службовій діяльності, ініціативу, наполегливість і вагомий внесок у справу розвитку Академії та професійно-технічної освіти України загалом. Крім цього, за традицією визначили переможців запровадженого у 2019 році конкурсу серед викладачів «Відображення лідера». 3 місце у загальноакадемічному рейтингу посів Олександр Прищепа – викладач циклу професійно-теоритичної підготовки. Ще одним лауреатом конкурсу, який посів другу сходинку стала начальниця циклу професійно-теоритичної підготовки Яна Колосніченко. А перше місце дісталося викладачеві циклу тактико-фізичної підготовки Олексію Білоусу.

Поєднувати поліцейську, педагогічну, творчу, спортивну і наукову діяльності – нелегка справа та й не кожному дається, але це точно не про викладачів Академії патрульної поліції. Тому у день народження закладу було вручено і особисту премію начальника Академія патрульної поліції – «Людина року». Вперше в історії її отримав заступник начальника Академії – Павло Кулішенко. А «Людиною року-2024» став начальник циклу тактико-фізичної підготовки – Олег Горошочек.

Підготовка майбутніх поліцейських як і служба в поліції загалом – це щоденна, щохвилинна робота. І сьогодні ця робота в першу чергу ведеться задля відновлення миру і спокою у нашій державі.

Позаду – багато. Попереду – ще більше. Разом до Перемоги!