Повернутися до новин
НА АУКЦІОНІ В ПІДТРИМКУ СИЛ ОБОРОНИ УКРАЇНИ ЛОТ ВІД АКАДЕМІЇ ВТОРГУВАЛИ ЗА 150 000 ГРИВЕНЬ

Цього разу для 10-го благодійного івенту, який організувала українська продуктова ІТ-компанія EVO, ми підготували нову унікальну пропозицію. «Академія на полігоні» - це потужний концентрат вмінь та навичок, необхідний кожному українцю в ці нелегкі часи. Завдяки нашому лоту його власники дізнаються таємниці справжніх стрільців та повипускають набої з АК по нерухомим цілям. А ще навчаться правильно транспортувати постраждалого із небезпечної зони та надавати першу домедичну допомогу.

До речі, сертифікат на полігон від Академії став одним з найдорожчих за результатами торгів поруч із переглядом із директорської ложі «Конотопської відьми» вже легендарного режисера Івана Уривського, командним тренуванням від нового чемпіона світу за версією WBO у легкій вазі Дениса Беринчика та збірками поезій неймовірної Ліни Костенко з її особистими підписами та побажаннями.

Ювілейний аукціон в підтримку ЗСУ зібрав 2 мільйони 400 тисяч гривень. Це значить, що завдяки ініціативам його організаторів та учасників, допомагати нашим захисникам нищити ворога на Донецькому та Харківському напрямках полетять ще 24 «пташки» DJI Mavic 3.

Загалом завдяки благодійним вечорам від ІТ-компанії EVO на підмогу українським воїнам вже відправлено майже 200 дронів на суму близько 20 млн грн. Так тримати! До Перемоги тільки разом!