Повернутися до новин
АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ПАНЕЛЬНІЙ ДИСКУСІЇ «ВЗАЄМОДІЯ ПОЛІЦІЇ ТА ВЕТЕРАНІВ І ВЕТЕРАНОК»

Як поліція взаємодіє із ветеранами та ветеранками на викликах? Що ветерани й поліцейські знають про потреби й стани одне одного? Які бар’єри існують у спілкуванні з обох сторін?

Відповіді на ці та інші питання шукали учасники тематичної панельної дискусії, яку організували на базі Veteran Hub після презентації нового дослідження у ветеранській політиці, метою якого стало вивчення взаємодії представників Національної поліції України з ветеранами та ветеранками, а також військовослужбовців, що перебували у відпустці, на лікуванні, чи під час проходження медичних комісій.

Долучились до важливих обговорень і пошуку вирішення можливих проблем представники МВС, Міністерства у справах ветеранів та Національної поліції України. Нашу Академію, яка є першочерговою ланкою на етапі підготовки майбутніх поліцейських, представив заступник начальника – Роман Павлюк. Він поділився досвідом, який успішно втілює наш заклад освіти, а також власними баченнями ситуації та викликами, із якими стикався на службі. А після – висловив пропозиції, які в сукупності з іншими зможуть зробити комунікацію представників правоохоронних органів й ветеранів та ветеранок ефективнішою.

Академія патрульної поліції дякує організаторам за запрошення та можливість долучитися до створення успішних практик взаємодії поліцейського сектору та учасників російсько-української війни. До Перемоги тільки разом!