Повернутися до новин
АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВИПУСТИЛА ЗІ СВОЇХ СТІН 68-Й КУРС ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

Це значить, що відсьогодні кількість патрульних поліцейських, що пройшли непростий шлях професійної підготовки саме в нашому закладі освіти, і які несуть службу, охороняючи спокій громадян, в різних українських містах сягнула числа 5 093.

Ці хлопці та дівчата пройшли сучасну і унікальну програму підготовки, подолали надскладні фізичні та інтелектуальні випробування, продемонстрували високі моральні якості та довели, що вони гідні довіри. Все – завдяки спільним зусиллям команди МВС, Національної поліції та міжнародних партнерів. Зокрема, сьогодні із успішним завершенням навчання випускників вітали Річард Сондерс – керівник відділу з правоохоронних питань посольства США в України та 1-й заступник начальника Департаменту патрульної поліції – Олексій Білошицький. Поважні гості побажали випускникам з честю і гідністю нести високе звання поліцейського та пам’ятати, що з цього дня на них лягла величезна відповідальність. Відповідальність перед власним народом, на вірність якому вони присягнули.

В свою чергу від імені новоспечених патрульних подякував команді випускник групи ПП-222 Антон Сердюк, що за результатами навчального рейтингу отримав найвищу золоту відзнаку «Відмінник навчання»: «Тут ми отримали багато знань та практичних навичок, які будемо використовувати у подальшій службі для охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави. Ми навчилися справлятися зі складними ситуаціями, бути відповідальними та відданими своїй справі. Ви вклали у нашу підготовку багато сил, і я впевнений, що завдяки цьому ми зможемо впоратися з усім, що чекатиме нас на професійному шляху».

Вітаємо групи ПП-221 – ПП-224 із досягненням кінцевої цілі непростої підготовки довжиною у 6 місяців. Носіть поліцейський жетон із гідністю та пам’ятайте про три головні принципи, що прищеплювали вам з перших днів в Академії: тільки чесність, тільки професіоналізм, тільки самовідданість!