Повернутися до новин
ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ АКАДЕМІЇ ОРГАНІЗУВАЛИ ЕКСКУРСІЮ ДО НАЙБІЛЬШОЇ ТЕХНІЧНОЇ УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ

Друзі, якщо хочете приємно і з користю провести вільний час – йдіть до Київської політехніки. Погулявши алеями чудового парку, прямуйте до бібліотеки!

Цікаві знання та чудові враження отримали здобувачі освіти Академії патрульної поліції, відвідавши книгозбірню КПІ. Там за сприяння директора найбільшої технічної університетської бібліотеки України наші слухачі поринули в екскурсію до унікальних книгосховищ і надсучасного освітнього простору CLUST Space.

Завітавши до Українсько-Японський центр КПІ ім. Ігоря Сікорського, розташованого на 4-му поверсі будівлі бібліотеки, представники Академії розглядали книжки японською мовою, макети відомих японських споруд, авторські картини Hitoshi Nakamura, а також побачили експонати виставки «П'ять чаш», де представлена кераміка для японського чайного дійства, заслухали розповідь про цю традиційну японську церемонію, історію та процес ритуалу.

Дякуємо за чудово проведений час, чекаємо із зворотнім візитом, слідкуємо за анонсами подій, плануємо нові зустрічі та співпрацю!