Повернутися до новин
НА ШЛЯХ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ В АКАДЕМІЇ СТАВ НОВИЙ 76-Й КУРС ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

Досвід у підготовці майбутніх поліцейських свідчить: до кінця навчання не доходить чи не кожен п’ятий з тих, хто переступає поріг Академії патрульної поліції. Ба більше, декотрі «здуваються» навіть у перший день під час фізичних випробувань. Так трапилось і сьогодні…

Після знайомства з керівництвом нашого закладу освіти до тонкої синьої лінії, що символізує межу між анархією та порядком, стали лише 44 новоприбулих слухача. Витривалість чотирьох кандидатів виявилася надто слабкою, аби почати професійну підготовку поліцейського в Академії.

На інших 15 дівчат та 29 хлопців, що утворили новий 76 курс, попереду чекають 6 місяців насиченого, важкого, але цікавого навчання. Скільки слухачів дійдуть до самісінької церемонії випуску та отримають жетон – невідомо, бо ж все залежить тільки від них самих. Головне – усвідомити вже зараз, що поліцейський це не професія, а стиль життя!

Вітаємо новоутворені групи ПП-254 і ПП-255 у команді та наполегливо рекомендуємо одразу взяти на озброєння три головні принципи Академії патрульної поліції. Це чесність! Це професіоналізм! Це самовідданість! Тільки з ними ви станете Гідними довіри.