Повернутися до новин
Представник Академії патрульної поліції – у Національному реєстрі рекордів України!

Заступник начальника Академії з напряму організації навчання Павло Кулішенко долучився до встановлення національного рекорду. Він став одним із понад 10 тисяч учасників п’ятиденної освітньої онлайн-(не)конференції. Це новий дискусійний формат, який провадить спільнота відповідального вчительства EdCamp Ukraine.

Рекорд полягає у тому, що 10 019 людей одночасно долучились до проєкту. Загалом же за п`ять днів онлайн-EdCamp’у до сесій та лекцій підключалися понад 80 тисяч разів! За інформацією організаторів, крім українців, у події взяли участь люди з понад двадцяти країн. Так «EdCamp 2020» став наймасштабнішою онлайн-подією в історії української освіти.

Від команди Академії до конференції також долучилась начальник відділення організації навчання Ольга Білоног.

За 55 годин, що тривали онлайн-зустрічі, учасники говорили про дистанційне навчання та освітню політику, фізичне здоров’я і психологічну стійкість. Обговорювали фінансові та правові виклики та педагогіку партнерства.

Отримані знання учасники застосовуватимуть і в нашій Академії! Наприклад, СЕЕН-практики. Це – створення в закладі простору для розвитку, усвідомленості і взаємопідтримки. Зміниться після пандемії і підхід до дистанційної підготовки.

До речі, гаслом заходу став вислів «Тримай п’ять, освіто!» Так організатори хотіли підтримати бажання учасників бути поруч навіть на відстані. Найбільша вчительська спільнота України збирає освітян на національні (не)конференції вже п`ять років. Цього разу до участі вперше долучились і батьки.