Повернутися до новин
166 слухачів 35 потоку долучились до команди Академії патрульної поліції

«Перший принцип Академії патрульної поліції – чесність. Тому ми очікуємо, що ви будете чесними. Перед Академією, перед своїми колегами. І, перш за все, -чесними перед самими собою у своєму виборі стати поліцейськими.

Другий принцип Академії – професіоналізм. Очікуємо, що ви будете постійно підвищувати свій професійний рівень. Професійного – не обдурити. Запам’ятайте ці слова назавжди.

Третій принцип Академії – самовідданість. Очікуємо, що ви будете самовіддано навчатись 6 місяців. Що ці 6 місяців стануть тим періодом, коли ви для себе зрозумієте – чи готові ви стати поліцейським. Очікуємо, що за ці 6 місяців ви зробите той вибір, якого будете гідні.»

З таких слів стартувало знайомство з керівництвом Академії слухачів нового, 35го потоку слухачів. Це – перша традиція, яку проходять новоприбулі хлопці та дівчата. Воно завжди відбувається у перші дні перебування у стінах Акакдемії. Керівництво озвучує очікування, що покладають на новоприбулих слухачів. Потому – їх перевіряють на міцність, витривалість і силу характеру фізичними вправами на межі їхніх можливостей. Інтенсивні випробування тривають від 20 до 40 хвилин. Весь цей час за слухачами спостерігають психолог і медпрацівник. А керівник Академії наголошує на необхідності мати фізичну можливість захистити себе, напарника та всіх, хто цього потребує. Зазвичай, такі фізичні випробування тривають, допоки хтось не скаже, що передумав бути поліцейським і готовий залишити Академію. Цього разу не здався жоден! Тож, вітаємо 166 слухачів 35го потоку в родині Академії!