Повернутися до новин
Слухачі Академії патрульної поліції привітали колег, які вперше вийшли в однострої

Із звуків оплесків розпочався ранок в Академії патрульної поліції. Так слухачі зустрічали своїх колег, які вперше пройшли строєм у формі.

«Це особливий день для наших колег, які сьогодні вперше вийшли в однострої. Той, хто вже виходив, це розуміє. Тим, хто тільки очікує на це, бажаю по-справжньому відчути цю мить. Вона буде наповнювати вас все життя і буде нагадувати, що для вас означає форма. Прошу привітати наших колег в однострої, як справжніх поліцейських!» - звернувся до слухачів начальник Академії Вадим Лісничук.

Новенькі однострої командирів груп додатково прикрасили червоні стрічки на рукаві. Цей символ відповідальності їм також урочисто вручило керівництво Академії. А відмінники навчання за результатами серпня відтепер носитимуть на формі особливі відзнаки. Срібні – Дар’я Рамільцева (ПП-110) та Дмитро Левашов (ПП-113). Золоті – Дарина Баранова (ПП-109) та Людмила Цапук (ПП-112). А вимпел найкращої групи цього разу виборола група ПП-112.

Вітаємо усіх слухачів! Запам’ятайте цей день, як старт майбутніх звершень і кар’єрних перемог у непростій роботі поліцейського.