Повернутися до новин
АКАДЕМІЯ НАВЧАЛА ОСВІТЯН НАВИЧКАМ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

Комбіновані практичні заняття з елементами «сценаріїв», досвідчені викладачі Академії патрульної поліції та корисні знання, перевірені на практиці– ідеальне комбо для опанування домедичної допомоги.

Перша поміч – це must have-навичка для всіх українців нині. Вогнепальні, осколкові, мінно-вибухові поранення – щодня небезпека, спричинена війною, чатує на дітей і дорослих. Тож знань, як урятувати себе та оточуючих, не може бути забагато! І надважливо відпрацьовувати їх на практиці, аби не розгубитись в потрібний момент.

А освітяни мають ще й вміти навчити цьому інших. Тож, Академія патрульної поліції спільно з Міністерством освіти і науки продовжує ширити ці знання для колег з усієї країни!

Цього разу представники українських ПТНЗ опановували основи порятунку травмованих під час тематичного семінару. Викладанню домедичної допомоги в закладах професійної освіти в умовах збройного конфлікту навчала команда Академії за ініціативи Директорату професійної освіти МОН. Його очільниця Ірина Шумік відзначила наше плідне партнерство. І наголосила на викликах професійно-технічної освіти в умовах воєнного часу.

«Необхідність проходження таких курсів для освітян важлива зараз і буде важлива в майбутньому. Аби бути впевненими у будь-якій ситуації» - відзначив заступник Міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Дмитро Завгородній. Він вручив учасникам Сертифікати про проходження семінару.

Команда Академії патрульної поліції рада вкотре поділитись знаннями з колегами. Чекаємо на наступні зустрічі! Робимо профтехосвіту кращою, а життя українців – безпечнішим!