Повернутися до новин
НАШІ – В АМЕРИЦІ: ІМЕНА ВИКЛАДАЧІВ АКАДЕМІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ВКОТРЕ ЗВУЧАТЬ НА СВІТОВІЙ ПЛАТФОРМІ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ

Цього разу на теоретично-практичній конференції ILEETA 2024 в американському місті Сент-Луїс, що у штаті Міссурі, нашу Академію представляють старший викладач циклу загальнопрофесійної підготовки Євген Фіщук та старший викладач циклу вогневої підготовки Максим Максимов. Туди капітани поліції у складі делегації Нацполу відправилися на запрошення ICITAP – це Місія Регіонального програмного офісу Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США. Там, в першу чергу, викладачі нашого закладу вдосконалюватимуть методи підготовки майбутніх українських поліцейських.

Переймати кращий досвід від закордонних колег наші будуть протягом тижня – з 17 по 25 березня. Планується, що під час семиденного навчально-робочого візиту американські інструктори здебільшого проводитимуть тренінги та практичні заняття. Вони стосуватимуться таких аспектів служби, як:

- застосування сили;

- збереження життя та здоров’я поліцейських;

- тактики самооборони;

- професійного розвитку інструкторів;

- спеціалізованої підготовки та застосування вогнепальної зброї.

Розвиваємось! Вдосконалюємось! Зміцнюємо міжнародні зв’язки! Дякуємо за можливість! Віримо в Україну та її Перемогу над російським ворогом!

P/S: На фото – українська делегація після урочистого відкриття конференції, та все тільки попереду. Слідкуйте за новинами на наших сторінках, далі буде. А ми бажаємо нашим колегам наснаги та успіхів в опануванні нових знань і навичок.