Повернутися до новин
ВЧИМО ТИХ, ХТО НАВЧАЄ І САМ: АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ПРОВЕЛА ТРЕНІНГ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ НОВОПЕЧЕРСЬКОЇ ШКОЛИ

Саме для них ми вкотре організували тренінг з надання першої домедичної допомоги і заняття з вогневої у надсучасному мультимедійному тирі.

При якому виді кровотечі «червона б’є фонтаном»? Що робити у разі ушкодження кінцівок? Як правильно накласти джгут та що його може замінити у випадку непередбачуваної надзвичайної ситуації? Це лише частина питань достовірні відповіді на які отримали візитери-педагоги від досвідченого викладача циклу професійно-практичної підготовки Академії патрульної поліції Максима Данілова і, звісно, закріпили набуті знання на практиці.

Не могло залишити байдужими наших гостей і заняття з вогневої підготовки, яка є однією з провідних дисциплін навчання поліцейських. Стрілецькі вправи на прицілювання та вміння правильно тримати пістолет для відвідувачів тренінгу з числа педагогів новітньої київської школи провів начальник відповідного циклу Олег Горошочек та вкотре продемонстрував, що мультимедійні методи навчання – невід’ємна складова педагогічної інноватики для закладів освіти усіх ланок.

Раді бути корисними та ділитися досвідом, який може врятувати життя!