Повернутися до новин
ЕНЕРГІЙНІ, РІШУЧІ, САМОВІДДАНІ: ВИПУСКНИКИ 63-ГО ПОТОКУ СЛУХАЧІВ АКАДЕМІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ПРИСЯГНУЛИ НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ

Енергійні, рішучі, самовіддані: випускники 63-го потоку слухачів Академії присягнули на вірність українському народові

22 березня стало хвилюючою датою ще для 87 слухачів Академії патрульної поліції. Адже вони склали Присягу на вірність українському народові і приєдналися до великої родини поліцейських України. Ці хлопці та дівчата розпочинають службу у різних українських містах. Цьому передувало шість місяців плідного навчання та роботи над саморозвитком, дисципліною, фізичною, домедичною, тактичною та психологічною підготовкою. І ось він – результат: слухачі гідно склали іспити та заліки, тож кількість гідних довіри страж порядку, які випустились зі стін Академії, збільшилась до 4 721.

Щоб цей день настав, наполегливо працювала і рухалась уперед величезна команда нашого закладу освіти у співробітництві із Міністерством внутрішніх справ, Національною поліцією та міжнародними партнерами. Зокрема, наших слухачів навчали і тренували досвідчені викладачі-практики. Один з них – Володимир Шишков, викладач циклу вогневої підготовки. Саме він цього разу став найкращим викладачем за результатами традиційного слухацького опитування і прийняв від попередниці – викладачки Юлії Суденко кирку, що символізує наполегливу працю.

А серед випускників найвищих результатів у навчанні цього разу досягли четверо здобувачів освіти. Відзнаку «Відмінник професійно-теоретичної підготовки» отримав випускник групи ПП-203 Тремко Назар. Сидорук Ярослав, випускник групи ПП-201, заслужено забрав дві відзнаки – «Відмінник тактико-фізичної підготовки» та «Відмінник вогневої підготовки». У загальнопрофесійній підготовці кращим став Мудла Владислав з групи ПП-204. Він же отримав Срібну відзнаку «Відмінник навчання». Найвищу Золоту відзнаку «Відмінник навчання» отримав випускник групи ПП-204 Чернега Віктор. Він же, крім цього, досяг найвищих показників у професійно-практичній підготовці.

Із вітальним словом до випускників 63-го потоку звернулися заступники начальника Академії Тарас Тимошенко та Павло Кулішенко. Вони побажали новоспеченим патрульним успіхів у починаннях, витримки, мужності, постійної готовності прийти на допомогу до тих, хто потребує захисту і, звісно, легкої служби на користь державі та пришвидшення нашої Перемоги!

Уся команда Академії приєднується до привітань і бажає випускникам груп ПП-201, ПП-202, ПП-203 і ПП-204 пам’ятати про три першочергові принципи служби. Чесність! Професіоналізм! Самовідданість!

Вітаємо із новим етапом в житті!

#АкадеміяПатрульноїПоліції #випуск63 #патрульнаполіція #ПорядокЦеТи #МВС #НаціональнаПоліція #Kyivpatrol