Повернутися до новин
АКАДЕМІЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ПРИЄДНАЛАСЯ ДО ТОЛОКИ НА ТЕРИТОРІЇ БУЧАНСЬКОГО ХРАМУ

Минула субота пройшла плідно для десятків слухачів Академії патрульної поліції та неочікувано для мешканців Бучанської громади і тамтешніх вірян. Адже наші здобувачі освіти долучились до масштабної толоки. Поїздку організували за ініціативи одного з начальників курсу Академії – Максима Лободзінського і його маленького похресника. Тож, озброївшись завчасно підготовленим прибиральним інвентарем та будівельними інструментами слухачі Академії, що виявили бажання долучитись до доброї справи, взялися за прибирання.

Займатися на території Парафії Ікони Божої Матері «Почаївська», що у місті Буча, було чим. Купи сміття і гори непотребу… З ними самотужки не справлялися місцеві парафіяни вже декілька місяців поспіль після колишніх «господарів». Тож, наша підмога виявилася на часі.

«Парафія Ікони Божої Матері "Почаївська" в м. Буча висловлює подяку викладачам і студентам Академії патрульної поліції за допомогу в прибиранні території храму. Ваша підтримка була вчасна і дуже потрібна!», – подякував за допомогу команді нашого закладу панотець Микола Кригін.

Чим були корисними – дивіться на фото і пам’ятайте: сила – в єдності! Гуртуймося і крокуймо до Перемоги тільки разом! Слава Україні і її людям!