Повернутися до новин
НА КРОК БЛИЖЧЕ ДО ОМРІЯНОЇ ПРОФЕСІЇ: СЛУХАЧІ 69-ГО ПОТОКУ АКАДЕМІЇ ВПЕРШЕ ВИЙШЛИ НА ШИКУВАННЯ У ПОЛІЦЕЙСЬКОМУ ОДНОСТРОЇ

Відсьогодні право носити поліцейську форму заслужено отримали ще 118 здобувачів освіти Академії патрульної поліції. Передував цьому насичений місяць випробувального терміну. За цей період стіни Академії залишили тільки двоє слухачів, яким професійна підготовка виявилася «не по зубах».

Інші ж хлопці та дівчата з груп ПП-225, ПП-226, ПП-227, ПП-228 та ПП-229 продемонстрували наполегливість і самовідданість у навчанні, тож ранкове шикування для них розпочалося з виходу на плац у спеціальному форменому одязі традиційно під гучні оплески колег.

Крім цього, п’ятьом командирам груп начальник Академії вперше пов’язав червоні стрічки, які вирізнятимуть їх серед інших слухачів.

«Сьогодні командири 69-го потоку слухачів отримують свої стрічки, як знак готовності нести відповідальність за свою команду. Пам’ятайте, бути верховодою – нелегко, адже ви відповідаєте, в першу чергу, за результат усього колективу. Нехай і ви і ваші групи залишатимуться і надалі по праву гідними слухачами Академії патрульної поліції! Тож, тільки чесність! Тільки самовідданість! Тільки професіоналізм!», – наголосив здобувачам освіти очільник Академії Вадим Лісничук.

Вітаємо! Носіть свою поліцейську форму із честю!