Повернутися до новин
ДІЗНАТИСЬ, ЯК ЗАГАРТОВУЮТЬ МАЙБУТНІХ УКРАЇНСЬКИХ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ: ДО АКАДЕМІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ЗАВІТАВ ОДИН З НАЙВІДОМІШИХ ГРЕППЛЕРІВ СУЧАСНОСТІ – КРЕЙГ ДЖОНС

Один з найкращих джитсерів світу – австралієць Крейг Джонс побував в Академії патрульної поліції. Дворазовий чемпіон з бразильського джиу-джитсу завітав до нас, аби на власні очі побачити процес підготовки майбутніх поліцейських України, а також тренувальну базу грепплерів з числа викладачів Академії та працівників Управління патрульної поліції в м. Київ, що знаходиться у стінах нашого закладу освіти.

Загалом же, до України топовий спортсмен прибув із благодійною місією в підтримку воїнів ЗСУ. Крейг Джонс провів декілька масштабних семінарів по джиу-джитсу. До слова, для грепплерів, що раніше брали участь у бойових діях, або ж нині боронять країну від російського агресора, майстер-клас був безкоштовним. Для інших прихильників цього виду бойового мистецтва – платно. Тепер всі виручені гроші, а це 430 000 грн, підуть на допомогу людей зі світу грепплінгу, які пішли захищати Україну в лавах Збройних сил.

«Slava Ukraine!» – написав по завершенню екскурсії Академією на дошці, де залишають свої побажання нашій команді поважні гості, нинішній тренер BJJ ексчемпіона UFC.