Повернутися до новин
ЖУРНАЛІСТКА, ПИСЬМЕННИЦЯ, ПЕРЕМОЖНИЦЯ ПО ЖИТТЮ: В АКАДЕМІЇ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ПРОЙШОВ АВТОРСЬКИЙ ВЕЧІР ЮЛІЇ БЕРЕЖКО-КАМІНСЬКОЇ

Двері нашого закладу освіти відкриті не тільки для тих, хто прагне пов’язати своє життя із поліцією, а й для ідейних, амбітних і цілеспрямованих людей, яким є про що сказати вголос на загал. Тож, цього разу у стінах Академії патрульної поліції відбувся творчий вечір Юлії Бережко-Камінської – письменниці й журналістки, переможниці багатьох Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, авторки низки прозових і поетичних творів. Її вірші, сповнені глибокого філософського змісту зачаровують і спонукають до роздумів, допомагають побачити красу в буденних речах та усвідомити радість життя всередині себе, попри складні реалії сьогодення.

Окрім декламування віршів, під час зустрічі із слухачами Академії пані Юлія згадала перші дні повномасштабної війни. Тоді вона мала покинути свій рідний дім і виїхати із такої милої серцю Бучі, бо у місто увійшов триклятий російський ворог. Тоді письменниця пережила важкий досвід вимушеної евакуації до Польщі. Повернулася в Україну за першої ж нагоди. Сьогодні жінка впевнена, що сповнений добра й любові внутрішній світ людини допомагає їй пережити горе й страждання.

До речі, яскравим доповненням до поетичних творів нашої гості під час її авторського вечора стали пісні у виконанні співробітника нашої Академії Олега Арсеєнка, які залишили свій відбиток у серцях слухачів.

Дякуємо письменниці за теплу зустріч та чудові книги й бажаємо подальших творчих успіхів.